Nejnovější recenze ze sekce Roušky
- Jediné, co mě trochu mrzí, že spirála není uprostřed, čekala jsem, že budu vypadat, jako že mám černou díru na puse a všichni mi do ní spadnou :)
- je krásná
- dobře se s ní dýchá, když ji musím mít 12 hodin v práci
- Příjemný materiál, kvalitní náhubek
- lehká, dobře sedí, neškrábe, neškrtí
- perfektně se přes ni dýchá i mluví
- pěkná
Roušky kupujeme opakovaně, protože pracujeme v nemocnici. Jsou perfektní ve srovnání s respirátory, neškrtí, nedusí, netlačí. Velmi dobře se přes ně dýchá i mluví a za rok používání zatím nikdo neonemocněl, takže nano materiál 100% funkční. Jelikož si je hradíme samy, je přijatelná i cena. Děkujeme moc za výborný a kvalitní výrobek české firmy a zůstaneme nadále věrnými a vděčnými zákazníky.
Dobrá cena.
- Rozhodně pohodlnější než respirátor.
- U některých kusů vadný svár pod fixačním drátkem na nos a drátek "vylezl" ven z textilie.
- Eko, styl, komfort
- Přehledné stránky
- Velikost M je vyhovující, dobře kryje obličej a je příjemné nošení této nano roušky a hlavně lze jí prát
- Výborně se přes ní dýchá
- Mám nano roušky od jiné firmy, ale častým nošením se v oblasti nosu látka odírá a chlupatí, zde je černá síťovina a tak snad tento problém nenastane
vše ok
Dobře se v nich dýchá, lehké, silná ochrana
Velmi lehká a snadno se přes ní dýchá - oproti respirátoru.
Prodyšná, lehká, lze nosit bez problémů celý den.
Rouška velmi dobře sedí a také se v ní dobře dýchá. zatím nejlepší, jakou jsem měla.
- Příjemné, dobře se dýchá, vypadají hezky.
- Příjemné na obličeji, dobře se dýchá, nedělají otisk na obličeji a hezky vypadají.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »