Nejnovější recenze ze sekce Roušky
- Produkt jsem objednala poprvé,po několika dnech používání jsem velmi spokojena,neboť se mi dýchá mnohem lépe nežli s respirátorem.
- Dítěti se líbila, že je příjemná a dobře se mu nosí..
Lehká, hezký tvar
kvalitní
Účinnost proti Covidu nehodnotím, ale roušky jsou pohodlné, gumičky za ucho jsou delší, ale alespoň netlačí a je jednoduché si je upravit. Roušky jsou lépe prodýchatelné než běžné FFP2 respirátory.
- Kvalitni material
- Zvnovupouzitelne
- Dobre drzi bryle
- Netesnost
Pro lidi s hubenym oblicejem to netesni, hlavne dozadu smerem k usim.
Gumicky jsem musel zkratit, ale s tim se da celkem pocitat.
Chvili mi trvalo, nez jsem prisel na to, jak to nasazovat rychle, je potreba to castecne prelozit - gumicky k sobe - a pak nasadit.
roušky dobře sedí
Používám pouze nano roušky a jyrm vrlmi spokojena.
Žádné pochybné respiratory kn95, které jsme dostali v práci
Příjemná na nošení.
Nanorouška balerína je velice komfortní na nošení i na delší dobu v místnosti. Netkanka za ušima zvyšuje ještě více její komfort, díky její šířce netlačí za ušima!!!!!
NanoSPACE Designová pratelná 3vrstvá antivirová a hypoalergenní nanorouška opakovatelně použitelná černá M
- příjemná na nošení
koupeno opakovaně
NanoSPACE Designová pratelná 3vrstvá antivirová a hypoalergenní nanorouška opakovatelně použitelná modrá L
- dobře sedí
- krásné barvy
- dobře sedí
Vše super , rychlé dodání.
Využity, bez problémů
super
- Příjemná rouška, pěkně sedí, velmi dobře se přes ni dýchá, natáhne za ušima.
- Je bezvadná, určitě doporučuji
- Levné
- Nekvalitní
Docela fajn roušky hlavně za tuto cenu, ale kvalitu nemají žadnou. Největší problem že tvarovatelný pásek přes nos je strašně ostrý a trha roušku i řeže pokožku
- Super dýchá se v tom výborně. Je to příjemný materiál.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]