Nejnovější recenze ze sekce Roušky
Rouška je příjemného materiálu, dobře se v ní dýchá. Kupuji již podruhé.
NanoSPACE Designová pratelná 3vrstvá antivirová a hypoalergenní nanorouška opakovatelně použitelná růžová S
- Krásná rouška z výborného příjemného materiálu.
- Součástí je kartička s certifikátem
- Rouška nesedí. Ve velikosti mi byla široká, musela jsem zkrátit gumičky. Na délku je zase krátká, není až pod bradu, vyjíždí nahoru do očí, pod bradou nedrží.
- Šev s nosním klipem je celkem tlustý, takže nejde svcaknout těsně kolem nosu a roušku nedrží na místě.
Rouška je hezká, příjemná, bohužel za tu cenu bych čekala, že bude těsnit a držet. Doporučila bych výrobci přehodnotit a upravit střih.
Příjemný materiál, dobrý střih. Nosní spona všitá uvnitř.
- vnuk 10let je spokojen
prodyšnost
Mesaverde dětské certifikované zdravotní roušky růžové 25 ks
Přidáno: 8. listopadu 2021
(naposledy upraveno 8. listopadu 2021)
Zakoupeno v Preventiko.cz
- Koupil jsem dětské roušky značky GOODMASK, protože Mesaverde v e-shopu nebyly. Bohužel roušky GOODMASK jsou velmi špatné kvality, z každé se po chvíli utrhne gumička. Omlouvám se, že to píšu sem, ale nemám jinou možnost, odkaz mě navede k rouškám Mesaverde.
Roušky Mesaverde jsou ok (měl jsem je dříve).
Roušky GOODMASK rozhodně NEdoporučuji!
- "dětská" varianta respirátoru, který používáme již delší dobu v běžné velikosti, přestože oficiálně vlastně dětský respirátor nemůže existovat, výrobce ho ani jako vysloveně dětský neinzeruje, velikostně perfektně vyhovuje a je z kvalitního certifikovaného materiálu
- z vyzkoušených variant zdaleka nejlepší - dobře sedí, gumičky netahají uši, příjemně prodyšný
- česká výroba, splňuje vše co má
- český výrobek
- Rouška je tenká, prodyšná, na obličeji pěkne přilne, gumičky neškrtí, červený nápis NANO každému napoví o maximální ochraně. Poměr cena versus kvalita je vynikající. Při denním nošení 12 hodin nemám problém s pletí jako u čínských respirátorů a roušek.
- Dobrá koupě, určitě koupím znovu a vřele doporučuji.
dobrý
- Dobře se v nich dýchá
Příjemné,dobře se v nich dýchá
NanoSPACE Designová pratelná 3vrstvá antivirová a hypoalergenní nanorouška opakovatelně použitelná černá M
Příjemné,dobře se v nich dýchá
Jsem plně spokojena.
- příjemné na nošení
NanoSPACE Designová pratelná 3vrstvá antivirová a hypoalergenní nanorouška opakovatelně použitelná modrá L
- Kvalita, pěkný vzhled
- rozhodně lepší než prodyšnost než u respirátorů
Rychlé doručení
Roušku jsem si koupila, protože je s nano vláknem.
Dobře se přes ni dýchá. Doporučuji ostatním.
Nákup byl v pohodě, rychle vyřízeno a rychle dodáno.
Do obchodu se budu asi vracet.
Kvalitní výrobek
Dobře sedí, netrhají se gumičky
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »